tisdag 19 januari 2010

Bangkok!

The end!
Nu närmar det sig slutet på vår resa, om 9 timamr så sitter vi på flyget hem!

De sista fyra dagarna har vi varit och shoppat i Bangkok, blev dock inte jättemycket shopping då det är mycket dyrare här än på turistorterna, fast då är det ju riktiga märken såklart ;)! Eftersom vi bodde på fyrstjärniga Windsor med pool på taket och gym så har vi ägnat oss till att träna sola och bada! Mycket skönt för man orkar inte gå på stan hela dagarna!

Andra kvällen åt vi på ett ställe som heter "Cabbages & Condoms", maten var supergod, och istället för en minttablett efter maten fick man varsin kondom, då de stöttade en AIDS organisation. Skulle absolut äta här igen!

Snart åker vi hem och det känns skönt, känns dock konstigt när man varit hemifrån så länge att vi verkligen är hemma imorgon, men man känner sig så vilen när man är på resande fot så vi älskar uttrycket borta bra hemma BÄST!







Ha det bäst så ses vi snart!!
Puss&Kram VI!

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Ni är ju för sorgliga!
I alla era inlägg har man bara läst att allt var under förväntan, för varmt, för trångt, för dyrt, för smutsigt... VAD HADE NI VÄNTAT ER???
Det är ju inte Sverige! Och att backpacka är inte som att åka på en charter till Mallorca. Man har inte roligare än man gör sig, och ni verkar INTE va särskilt bra på att se det positiva i resan, eftersom ni haft hemlängtan sen starten.
Jag hittade er blogg i början av er resa då jag letade efter en reseblogg. Som reseblogg så suger den här bloggen. Men som underhållning, ganska roande då man skrattar åt det patetiska i er resa. Bada i poolen, träna, äta pasta o pizza?? ni hade lika gärna kunnat stanna hemma....

Anonym sa...

1. backpacking- sla upp det en ordbok.
2. Vi gor och ser val vad vi vill pa en resa, ar inte intresserade av att dricka ol varje dag och roka pa och tro att man ar en thailandare som sa manga andra backpackers!
3. Patetisk ar du som klagar pa var blogg!
4. Pastan ar javligt god!