onsdag 13 januari 2010

Krabi Town

Hejsan alla glada!

Nu är vi i Krabi Town, en riktigt mysig stad där alla faktiskt är supertrevliga!
Vi har precis ätit underbar pasta på ett ställe som heter "Frience" som är ett Italienskt ställe med mycket god mat, vi åt där igår också fast då blev det pizza. Skönt med lite omväxling och inte bara äta stekt ris eller kyckling :)!
Vi bor på ett bra hotell också som heter RoyalKrabiHotell, ett mycket fräscht budgethotell med trevlig personal, dock ett minus för frukosten men eftersom den ingår i priset så ska man ju inte klaga!

Idag var vi på ett köpcenter som heter Big C, inte gör mycket grejer och inte särskilt BIG som man kan tro men Lovisa hittade lite smått och gott!

Imorgon åker vi till Bangkok klockan 17. Vi ska sitta på buss i 12 timmar innan vi anländer till Bangkok 05:00 på morgonen, hoppas vi får checka in tidigt! Vi ska faktiskt bo på lyxhotell sista fyra nätterna, WindsorSuiteHotell. Då vi bodde så kasst första nätterna i Bangkok så Lovisa nästan började gråta, kände vi att det var värt de! 4 stjärnigt och i MinisterSviten blir det ett bra avslut på vår Thailands resa!







Ha det gott kära läsare!

3 kommentarer:

Signe sa...

å vad fin du är i din söta blommiga blus:-)

Idag har Lena och jag åkt släde i det underbara vintervädret. Inte såå kallt i dag typ nollan och fantastisk sol.

Conny fick jobba hårt. Tjockt med snö på vägen och en tjock tant i bakom. T o m Molly åkte med.
fantastsikt kul. Hoppas vintervädret håller i sig så att ni får prova på.

Kramar från Tyra

Guldlock sa...

Hejsan på er, längesedan jag skrev sist till er. kan väl inte säga så mycket mer än att jag verkligen längtar till Onsdag o att ni tar fantastiska bilder.
Däremot verkar det vara så att minusgraderna här i Svrige sjunker från ett rätt långvarit -15 grader nu nere på endast -2 så innan det är försent att åka släde så får ni allt ta o rappa på ett slag...
Tack för mej!!!

Du vet sa...

Förresten, vill oxå ha någon häftig klänning/tröja/linne....du har väl inte glömt syster???

PUSS