tisdag 5 januari 2010

Phi Phi Island

Hallå allihop!

De två senaste nätterna har vi spenderat på Phi Phi Island. Vi hade ganska hoga forvantningar eftersom ALLA säger att det är så fint. Visst själva on var mysig, men stranden var väl inte den bästa vi varit på. Vattnet var gront på långt håll, men när man kom närmare så låg det massa skräp i. Vi åkte på en heldags snorkeltur där vi stannade på flera ställen. Bamboo Island som var forsta on som vi besokte, den var sagolik och precis såg precis ut som vi trodde att allt i Thailand skulle gora, gront vatten och mjolkornig sand. Det var riktigt nice!


Senare på dagen besokte vi en strand som kallas Monkey Beach - där ni kanske forstår varfor när ni ser den här gulliga apan. Det kryllade av apor på stranden och de kom gärna fram och posade framfor kameran.


Efter det åkte vi till en stor vik som låg mitt i en av oarna, som kallades for Viking Cave, den var riktigt häftig. Helt lugnt och stilla. Efter det åkte vi till det "häftigaste" - Maya Bay, där filmen The Beach med Leo De Caprio utspelar sig. Det var verkligen en stor besvikelse. Kanske for att det var dåligt vader, men det var alldeles for mycke turister. Men nu har vi sett det, hehe.

Hela utflykten gjorde vi tillsammans med två jättetrevliga tjejer, April & Amanda - USA respektive Canada. Vi spenderade även kvällen tillsammans over en god middag och ett par kalla bärs!

Nu stannar vi på Koh Lanta i 4 nätter, utforskar stället lite - tyvärr verkar det regna lite mer här än på andra ställen, men vi får stå ut! Vi får plaska i poolen som ligger utanfor vår bungalow om de blir tråkigt med våra 10 thailändska tv-kanaler :P

Vi saknar er!


Puss & Kram VI!

2 kommentarer:

mamman sa...

Ni är ju liite brunare än amerikanskorna:-)!

Det ser ju underbart ut.

Här är det sträng vinterkyla ff. Vi har köpt en släde till Conny men har inte provat än. Vi får köra ut honom och släde till Hangelösa för där är vägarna perfekta för en slädtur.

Hade en trevlig middag för kompisarna i lördags. Det var Marie, Carina, Ingela, Pia, Louise,Ica, Katarina och Bettan. Bjöd på "kuddar" och ananaspaj. Dom var väldigt nöjda.

Sen la vi hela söndagen på att åka till Gillstad och hämta skaklar och till Mariestad för att hämta den gamla släden.

Nu är jag i tankhallen och nu kom en chaufför och lastar.

Ha det gott...
Kram från mamman

Sara sa...

Va bruna och fina ni är! :)